ONUR HUKUK BÜROSU, İPEK YOLU GİRİŞİM GELİŞTİRME BİRLİĞİ’NİN RESMİ BİR ÜYESİ OLARAK ONAYLANMIŞTIR.

Ağırlıklı olarak Kemer ve Yol ülkelerinin ulusal ticaret odalarından oluşan İpek Yolu Uluslararası Ticaret Odası (SRCIC), adını İpek Yolu’ndan alan ilk uluslararası ticaret konfederasyonudur. SRCIC, bölgesel ve devlet düzeyindeki ticaret odaları ile milyonlarca bağlı kuruluş dahil olmak üzere 77 ülkeden 129 kurumsal üyeye sahiptir. SRCIC, işletmeleri ve hükümetleri birbirine bağlayan bir köprü görevi görerek, iş dernekleri ve SRCIC üyeleri arasında işbirliği platformu sunmaktadır. Aynı zamanda Kemer ve Yol girişiminin geliştirilmesinde kilit bir sözcüdür ve uluslararası işbirliği ve küresel yönetime vurgu yaparak ekonomik ve sosyal gelişmeyi ilerletmede önemli bir rol oynamaktadır.

İpek Yolu Girişim Geliştirme Birliği (SREDA), fırsat paylaşımı, karşılıklı yarar ve karşılıklı gelişim için uluslararası bir platform oluşturmak üzere Kemer ve Yol bölge ve ülkeleri boyunca çeşitli sektörlerin işletmeleri arasında hizmetlerin kolaylaştırılmasını amaçlamaktadır.

SREDA, uluslararası ticaret, finans, kültür, turizm, ulaşım ve lojistik, enerji, organize sanayi bölgeleri, bilgi ve teknoloji vb. alanlara odaklanarak yerel ve dünya çapında kaynakları entegre ederek çok sayıda iş fırsatı sunmaktadır.

ONUR LAW OFFICE IS CERTIFIED AS AN OFFICIAL MEMBER IN GOOD STANDING OF THE SILK ROAD ENTERPRISE DEVELOPMENT ALLIANCE.

Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC), mainly composed of national chambers of commerce of the Belt and Road countries, is the first transnational business confederation named after the Silk Road. Currently SRCIC has 129 organizational members from 77 countries, including state-level and regional chambers of commerce and millions of affiliated enterprises. SRCIC serves as a bridge connecting enterprises and governments, providing a cooperative platform between business associations and SRCIC members. It is also a key voice in the promotion of Belt and Road construction, and plays a vital role in advancing economic and social development with an emphasis on international collaboration and global governance.

Silk Road Enterprise Development Alliance (SREDA) is aimed at facilitating services among enterprises of various sectors in regions and countries along the Belt & Road to forge an international platform for opportunity sharing, mutual benefit, and mutual development.

SREDA is providing abundant business opportunities by integrating resources locally and worldwide with a strong focus on fields including international trade, finance, culture, tourism, transportation and logistics, energy, industrial parks, information and technology, etc.

ONUR律师事务所被证明为丝绸之路企业发展联盟成员了。

丝绸之路国际总商会(简称“总商会”),英文译名:Silk Road Chamber of International Commerce(译名缩写:SRCIC),是世界上首个以“丝绸之路”命名的、以“一带一路”各国国家级商协会为主体的国际商协会联盟组织。目前,总商会已拥有77个国家的129个国家级商协会和区域组织成员,共享近千万企业会员,成为了政府与企业间沟通的桥梁和纽带,商会与会员之间务实合作的平台,促进“一带一路”建设、推动经济社会发展、参与国际合作和全球治理的重要力量。

丝绸之路企业发展联盟(简称:企业联盟;英文名称为:Silk Road Enterprise Development Alliance)根据行业进行分类,旨在为“一带一路”区域国家和地区企业间国际合作提供服务与便利,打造企业间相互促进、共同发展的国际务实合作平台。

目前,企业联盟聚焦商贸、金融、文化、旅游、交通物流、能源、基建、产业园区、信息科技等行业与领域,整合海内外行业资源,为企业提供海量合作商机与资讯。